Belangrijke informatie over je account bij brewz.nl

Beste Brewz brouwer,

 

Sinds de start in 2018 levert Brewz een serie smakelijke brouwpakketten waarmee je simpel je eigen speciaalbier maakt. Gaandeweg is het proces en het product verder gegroeid en hebben we als Brewz veel tevreden klanten en brouwers mogen begroeten op ons platform. En jij bent daar één van.

Helaas is het - ondanks de groei van Brewz - niet rendabel gebleken om het product op deze manier aan te blijven bieden. Daarom zijn wij inmiddels gestopt met de verkoop van de Brewz brouwpakketten.

We zijn op zoek gegaan naar samenwerking met een partij die de klanten en brouwers van Brewz kan blijven voorzien van goede brouw ingrediënten. Onze keuze is gevallen op Simpelbrouwen.nl. Zij hebben in samenspraak met ons een upgrade pakket ontwikkeld waarmee je van Brewz over kunt stappen. De Brewz flesjes kun je blijven gebruiken, het proces van simpelbrouwen is net zoals Brewz erg simpel. Zodat je brouwsel altijd slaagt.

 

Vraag en antwoord

 

Is het proces bij Simpelbrouwen hetzelfde als bij Brewz?

Niet helemaal, maar nog steeds wel simpel! Bij Simpelbrouwen werk je met gedroogd moutextract dat je moet koken in een pan. Hier voeg je op basis van het recept de meegeleverde hop aan toe. Ook krijg je een aparte brouw emmer erbij voor de vergisting (in plaats van het vergisten in de verpakking).

Kan ik de flesjes van Brewz ook gebruiken bij Simpelbrouwen?

Jazeker! Bij Simpelbrouwen maak je 12 flesjes speciaalbier. In het upgrade pakket zitten 6 flesjes als aanvulling op de 6 flesjes die je bij Brewz al had. Deze kun je dus blijven gebruiken. Ook de rest van het materiaal komt nog goed van pas i.c.m. het nieuwe pakket.

Heeft Simpelbrouwen ook een web-app?

Er wordt een papieren handleiding meegestuurd. Hier zit ook een QR code op waarmee je online de instructies kunt bekijken.

Wat gebeurt er met mijn account bij Brewz (brewz.nl)?

Je account blijft actief bij Brewz tot eind april 2022 en je kunt tot die tijd de web-app gewoon blijven gebruiken om te brouwen i.c.m. Brewz pakketten.  Heb je een brouwsel dat na eind april nog een aantal stappen moet doorlopen? Dan kun je je account nog bliijven gebruiken tot 2 weken na de laatste stap.

Wij geven geen klantgegevens door aan simpelbrouwen.nl. Wil je de accountgegevens bewaren of meenemen naar een andere aanbieder? Geef dit dan vóór 30 april aan ons door.

Is Brewz overgenomen door Simpelbrouwen?

Nee. Simpelbrouwen is een ander bedrijf met een eigen kvk inschrijving en staat los van Brewz. Wij hebben samengewerkt om je als klant of brouwer een alternatief te bieden om te brouwen.

 

Bekijk het upgrade pakket van simpelbrouwen.nl